jueves, 11 de abril de 2013

TV-show tas av lufta etter dødsfall

n drøy uke etter at den 21 år gamle MTV-kjendisen Shain Gandee ble funnet død, legger TV-kanalen ned serien «Buckwild».

MTV selv har ikke kunngjort nedleggelsen, men kilder i kanalen opplyser til E! Online at det ikke kommer til å spilles inn flere episoder.

Gandee, en av de mest markante skikkelsene i realityserien, ble funnet død i en SUV for litt over en uke siden. Bilen hadde havnet i et dypt gjørmehull nær hjemmet hans i Sissonville i West-Virginia.

21-åringen ble funnet sammen med to andre omkomne, onkelen Donald Gandee på 48 år og 27 år gamle Donald Rupert Myers. Obduksjonen skal ha vist at de tre døde av eksosforgiftning.

Innspillingen av serien ble stanset umiddelbart, og den kommer altså ikke til å starte igjen.

Opprørt produsent

Ifølge Hollywood Reporter er produsenten J.P. Williams av «Buckwild» ikke enig i nedleggelsen av showet.

- Dette er en kanal som sender serier om tenåringsgraviditeter. De holder fast ved et show som tillater deg å overgi barnet ditt, men de legger ned en serie der en gutt dør i en ulykke. Dette lukter ille, sier en opprørt Williams, som tar sikte på å fortsette produksjonen til tross for at TV-kanalen har trukket seg.

ÅSTEDET: Venner og familie like ved der Shain Gandee ble funnet død i en bil i det rurale West-Virgina. Foto: AP

Ifølge politimyndighetene i Kanawha County er det ikke mistanke om at noe kriminelt ligger bak den tragiske hendelsen. Bilen, en 1984-modell Ford Bronco, hadde havnet under vannoverflaten, og var dekket av gjørme på passasjersiden.

- Dypt savnet

Gandee har fått mye oppmerksomhet i serien på grunn av sine mange sprø påfunn.

- Våre tanker og bønner er med familie og venner. Shain hadde en tiltrekkende personlighet, med en lidenskap for livet som påvirket alle han traff på sin vei. Vi kommer til å savne ham dypt, lød det i pressemeldingen fra MTV 1. april.

«Buckwild» har vært et populært show på MTV med tre millioner faste seere.

vg.no

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.