miércoles, 10 de abril de 2013

ST-konserten viser Patina på storskjerm


Onsdag kveld vises TV-dokumentaren med Patina på storskjerm under ST-konserten i Orkdal kulturhus

Dokumentaren gjør seg fantastisk godt på storskjerm, sier Johan Olav Wiggen, daglig leder i ST.
Selv så han dokumentaren på storskjerm i kulturhuset i forrige uke sammen med Patina-danserne og ledelsen i Orkdal kommune. Og den gjorde inntrykk på avislederen.
– Dette er fantastisk dokumentar av et knippe flotte damer. Jeg ble rett og slett rørt da jeg så den, sier Johan Olav Wiggen som er imponert over hva damene og Arne Fagerholt har oppnådd gjennom danseforestillinga Patina.
Han mener ellers at dokumentaren blir enda sterkere når den sees i fellesskap.
På storskjerm
Årets ST-konsert har lenge vært planlagt til 10. april. NRK-dokumentaren med dansedamene fra Orkdal var planlagt sendt tidligere i vinter, men ble utsatt.
For et par uker siden kom beskjeden om at den vil bli sendt på TV onsdag 10. april; samme kveld som den store ST-konserten i Orkdal kulturhus.
– Da tenker man: Hva gjør vi nå? sier kulturleder Arne Fagerholt som hele tiden leter etter gode løsninger.
– Jo, vi viser den på storskjerm for publikum på ST-konserten.
Vinn-vinn
Etter å ha sett dokumentaren på storskjerm i forkant, var ledelsen for ST-konserten ikke i tvil. Dokumentaren vil bli et av mange høydepunkt i en ellers flott konsert.
– Ingen behøver å gå glipp av verken konsert eller dokumentar. Dette er en vinn-vinn-situasjon, sier Arne Fagerholt som også denne gang bistår avisa Sør-Trøndelag med faglige råd og god kompetanse for å få til et perfekt arrangement.
At hans egne damer får egen sendetid på konserten opplever han som et stort pluss.
– Konserten kunne ikke hatt bredere repertoar. Fra de friske, unge og talentfulle jentene i Irresistible til de modne damene i Patina som er et strålende bevis på å eldes med glans, sier Hjørdis Knudsen i ST.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.