lunes, 8 de abril de 2013

Oslo Lufthavn advarer fansen: Får ikke se Bieber


For å unngå at Justin Bieber-fans skal storme flyplassen i neste uke, går Oslo Lufthavn til det sjeldne skrittet å røpe informasjon.

VG Nett følger


Oslo Lufthavn har sendt ut en pressemelding for å forhindre kaos når den kanadiske superstjernen (19) ankommer Norge for å holde tre konserter på Telenor Arena neste uke.

I kunngjøringen informerer de om praktiske forhold rundt ankomst og avgang - noe som hører med til de absoluttte sjeldenhetene.

Med privatfly

Vanligvis er det strengt hemmelig hvordan celebre personer ankommer flyplassen, men nå opplyses det om at Bieber ankommer med privatfly.

«Det er bekreftet at Bieber ikke kommer til å ankomme Gardermoen med rutefly, og derfor vil han ikke komme gjennom terminalen på flyplassen», skriver Oslo Lufthavn i meldingen og fortsetter:

«Dette betyr at han ikke på noe tidspunkt vil være synlig eller tilgjengelig for folk ved Oslo Lufthavn».

Vil ikke skuffe tenåringsjenter

Pressetalsmann ved OSL, Joachim Westher Andersen, bekrefter overfor VG at det er sjelden de går ut med slike meldinger.

- Vi ønsker å avverge at mange tenåringsjenter strømmer til Gardermoen for å se Bieber. Vi ønsker ikke å skuffe dem, og vi ønsker ikke å ha en folkevandring til flyplassen, sier Westher Andersen og gjentar:

- Apparatet rundt Justin Bieber har bekreftet overfor oss at han ikke kommer med rutefly. Det blir umulig å få sett ham på terminalen hos oss.

Travel uke

Bieber opptrer tirsdag, onsdag og torsdag i neste uke. Det betyr at drøyt 66.000 norske «beliebere» skal på konsert med helten i løpet av tre hektiske dager.

Har du tips om Biebers norgesbesøk? Kontakt VGs journalister her!

Hvilken dag han ankommer Norge, ønsker konseratarrangør Atomic AS fortsatt å holde hemmelig.

«Når det gjelder ankomsttider og hvor han lander, ønsker ikke Atomic AS at dette oppgis, og det er heller ikke vanlig praksis at OSL oppgir passasjerinformasjon til media», heter det i pressemeldingen.

Det er heller ikke kjent hvilken dag Bieber forlater Norge.

SKREKKSCENARIET: Forhåpentlig klarer politiet sammen med arrangørene å forhindre lignende kaos som oppsto under Bieber-konserten ved operahuset i fjor sommer. Foto: ROGER NEUMANN

Sikkerhetsoppbudet og planleggingen rundt besøket til 19-åringen som nok kan omtales som verdens største mannlige popstjernen i disse dager, er enormt. Alle i hovedstaden har friskt i minnet det kaoset som regjerte da Bieber for første hadde en lynvisitt i mai i fjor.

Totalt vil over 800 vektere, helsearbeidere og servicefolk følge nøye med på at sikkerheten er på topp for fansen.
vg.no


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.