jueves, 4 de abril de 2013

Nike lanserer nye Free sko

Det er nok de færreste som kan skryte av at de trener musklene i føttene, og hvordan skulle man egentlig gjort det? Hvis du stiller dette spørsmålet til Nike, så vil de svare at det er å gi føttene dine friheten til å bevege seg naturlig.



Føttene dine er utgangspunktet for nesten all bevegelse og det er derfor viktig å trene føttene sine, på samme måte som du trener resten av kroppen. Kroppen er designet til å trene seg selv når den beveger seg fritt og naturlig, men med vanlige sko blir den viktigste delen glemt, nemlig føttene. Dette har Nike gjort noe med ved å lage Nike Free. Nike Free gir føttene dine den nødvendige friheten og fleksibiliteten som trengs for å kunne trene føttene. 



Nike Free er uten tvil den mest revolusjonerende løpeskoen i nyere tid og Nikes designteam klarer å videreføre suksessen år etter år. Selv om Free først og fremst er en løpesko som gir føttene den største friheten, så gir de nye fargene deg frihet til å uttrykke deg. Det er alt fra en klassisk kombinasjon av hvit og sort, til mer utfordrende farger og varianter. 



Free-kolleksjonen har stor fokus på lav vekt, det er derfor en konstant utfordring for designerne å innovere skoen uten å legge til ekstra vekt. På Nike Free 5.0 har de implementert det imponerende Flywire rundt midtfoten for å holde foten på plass. Men siden hensikten med skoen er at skoen skal bevege seg etter foten, og ikke omvendt, så gir Flywire seg litt. På denne måten får du den støtten og stabiliteten som du trenger, men ikke mer enn nødvendig. 


Nike Free er kanskje den mest kjente løpeskoen på markedet, men den kan sees like mye i gatebildet som på løpestien. Den er nemlig også en veldig populær motesko og mange bruker den som fritidssko til et par jeans eller lignende. Med alle de forskjellige fargevariantene er det heller ikke noe problem å finne en variant som passer til din egen stil.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.