jueves, 4 de abril de 2013

Justin Bieber: - Elsker tentamenflytting i Norge

Justin Bieber tvitret onsdag kveld til sine 37 millioner følgere at han elsker at en norsk skole flytter tentamen slik at fansen får med seg konserten hans i Norge.


Justin Bieber tvitret om norske skoler i går kveld, skriver Aftenposten i dag.
«Love this. Schools in Norway move midterms so students can attend Justin Bieber concert», skriver den canadiske popstjernen på sin Twitter-konto.
Han peker til en artikkel hos den amerikanske TV-kanalen fox.com som omtaler Bieber-galskapen her i landet.
Justin Bieber skal ha tre konserter i Norge i april på Telenor Arena i Bærum.
I samme uke som de planlagte prøvene i norsk hovedmål og sidemål er det nemlig tre utsolgte konserter med popstjerne Justin Bieber i Telenor Arena i Bærum, 16., 17. og 18. april.

Hundrevis søkte fri

Det hadde ikke skolene regnet inn, og da søknadene om å få fri begynte å komme inn fra ungjentene på de seks ungdomsskolene i Ålesund, svarte skolene først nei.
Men etterhvert ble pågangen for stor, og ifølge rektor Roar Aasen ved Blindheim ungdomsskole var det til sammen opp mot hundre jenter i byen som søkte om fri. 
- Vi la planen om disse prøvene allerede ved skolestart, men så etterhvert at det ble veldig mange som søkte seg fri. Det er ikke slik at vi synes det er greit at en konsert går foran prøver på skolen, men til slutt valgte vi likevel å flytte tentamen en uke frem tid, sier Roar Aasen.

Alarm til barnevernet

Tidligere har Aftenposten skrevet om at ungjenter bruker historier om sykdom, depresjon, selvskading og selvmordstanker for å få konsertbillett eller et møte med Justin Bieber i april. Konsertarrangøren har sendt et hundretall mailer videre til Røde Kors, barnevern og politi.
Pågangen fra desperate ungjenter, deres mødre og bestemødre startet umiddelbart da konsertene i Telenor Arena ble utsolgt i juli i fjor. I løpet av få uker kom det flere tusen mailer.
- Vi hadde beredskapen klar, hele kontoret var på jobb, og vi opprettet en egen bieber-mail folk kunne sende spørsmål til. Vi visste fra egen og andres erfaring at pågangen ville blir stor, men ingen forberedelse i verden kan forutse en slik mengde før man selv opplever den, sa Peer Osmundsvaag i Atomic, selskapet som står bak konsertene, til Aftenposten nylig.No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.